Warning: is_file(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (4096): <p style="text-align: center;"><strong>Nedelja pravoslavlja</strong></p> <p><strong>Nedelja pravoslavlja </strong> je kulturno-duhovna manifestacija koju organizuje Srpski kulturni centar &#8220;Sveti Sava&#8221;. Ovogodišnja Nedelja pravoslavlja će biti u znaku tridesetogodišnjice rada i postojanja Srpskog kulturnog centra“ Sveti Sava“ koji je osnovan 13. aprila 1991 godine, sa ciljem da afirmiše srpsku duhovnost i kulturu, da širi i štiti najznačajnije vrednosti naše istorije, tradicije i stvaralaštva.  Ove godine o in /home/skc024/public_html/skcsvetisava.rs/wp-content/plugins/srbtranslatin/vendor/simplehtmldom/simplehtmldom/HtmlDocument.php on line 131

Nedelja pravoslavlja

Nedelja pravoslavlja  je kulturno-duhovna manifestacija koju organizuje Srpski kulturni centar “Sveti Sava”. Ovogodišnja Nedelja pravoslavlja će biti u znaku tridesetogodišnjice rada i postojanja Srpskog kulturnog centra“ Sveti Sava“ koji je osnovan 13. aprila 1991 godine, sa ciljem da afirmiše srpsku duhovnost i kulturu, da širi i štiti najznačajnije vrednosti naše istorije, tradicije i stvaralaštva.  Ove godine od 19. do 25. aprila biće održano sedam programa u okviru  Nedelje pravoslavlja koja je  po svom sadržaju , broju učesnika i predavača najveća stalna manifestacija Centra. Ovogodišnji učesnici i predavači su  dugogodišnji saradnici i značajne ličnosti koje su kroz proteklih 30 godina podržavale naš rad, kako svojim gostovanjima tako i promovisanjem rada Centra.

Svi najavljeni programi počinju u 18.00 časova. U svečanoj sali Zadužbine Dušana Radića biće  30 mesta za sedenje, molimo zainteresovane  koji žele da prisustvuju programima  prijave dolazak na broj telefona 024/601-833 svakim radnim radom od 8.00 do 14.00 časova. Najavljenu  izložbu slika će posetioci  moći da pogledaju  od 19. aprila do kraja maja meseca svakim radnim danom od 10.00 do 14.00 časova.Sve programe zaintersovani će moći da pogledaju na youtube kanalu Srpskog kulturnog centra” Sveti Sava” danima u kojima su zazakazani, ali od 20.00 časova.

 

Link za YouTube kanal:
https://youtube.com/channel/UCMHY7LX6PVIYXLobOHxtgeA